Ultimele păreri

Iosif
LA MULTI ANI PENTRU CEI 10 ANI DE LA INFIINTARE! SUCCESE SI SARBATORI FERICITE!

Laura
Fiat Lux un cor extraordinar. Va felicit pt tot ce faceti si sper sa nu va suparati daca am sa fac o...[mai mult]


Ultimele activităţi

10 ani
Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele la...[mai mult]

Moment muzical Nissan
În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul din...[mai mult]


Parteneri
Parteneri media

ovidan.ro

muzicadevest.ro

radiotransilvania.ro

radiomaria.ro

Colaboratori

euromaidec.ro

Sponsori

elitmusic.ro

hotelimpero.eu

calipso-oradea.ro

sao-team.ro

avoncosmetics.ro

S.C. DOREX A&J S.R.L.

Romwood S.A.
10 ani

25-12-2015

Plini de emoții, în ziua de Crăciun, am pășit cu zâmbetele largi, pe fețele ce radiau de fericire, în Biserica atât de dragă nouă, Sfântul Nicolae, urmărind cu privirea mulțimea numeroasă care deja se adunase din dorința de a ne asculta.
Așezați elegant în fața ... [mai mult]
Moment muzical Nissan

21-05-2015

În prezența a circa 200 de prieteni și parteneri, Auto Bara, unul dintre cei mai activi dealeri de autovehicule din Oradea, a deschis joi seară, pe Șoseaua Borșului, alături de cele deja consacrate pentru mărcile Dacia și Renault, un showroom dedicat mărcii japoneze a grupului, Nissan.
[mai mult]
Al nouălea decembrie - Bazilica Romano Catolică

14-12-2014

Cea de a treia Duminică din Advent ne-a adus împreună, pe unii dintre cei ce suntem o variantă a unei unități de mult dorite și uneori uitate. Însă muzica, în primul rând cea dedicată lui Dumnezeu, ne transpune uneori, chiar și pentru o clipă, în dimensiunea mult dorită.

[mai mult]
Conferința episcopilor catolici organizată la Oradea

01-05-2014

Luni, 5 mai, Teatrul Regina Maria din Oradea va fi gazdă bună pentru un spectacol cu numele Gala primăverii. Evenimentul este organizat în cadrul Conferinței Episcopilor Catolici din România, manifestarea fiind programată pentru zilele de 5, 6 și 7 mai. Potrivit datelor oferite de Episcopia ... [mai mult]
Decembrie 2013

31-12-2013

Momente emoționante, seri calde și de sărbătoare, concerte și evenimente, toate s-au regăsit în luna decembrie a lui 2013.
Am petrecut împreună, așa, ca în ultimii 8 ani, momente înălțătoare, de multe ori realizate cu multă trudă și dedicare; dar întotdeauna cu drag.
... [mai mult]
Tosca

13-10-2013

Tosca, reper în istoria Operei orădene

Teatrul "Regina Maria" a fost arhiplin, duminică seară, la regalul cultural care a încununat Festivalul Toamnei Orădene. Distribuţia internaţională a fost prezentată generos în materialul "Un regal pentru iubitorii de operă: TOSCA de Puccini", me... [mai mult]
O seară de excepţie alături de naistul Gheorghe Zamfir

03-10-2013

Maestrul naiului pe scena orădeană - 58 de ani în slujba artei

O excepţională prezenţă pe scena orădeană s-a dovedit a fi maestrul naiului Gheorghe Zamfir, care a umplut de încântare şi bucurie inimile orădenilor. Un spe... [mai mult]
Fiat Lux în cadrul Toamnei Oradene

01-10-2013

Corul Fiat Lux a fost invitat în acest an, în cadrul Toamnei Orădene, să deschidă concertul naistului român Gheorghe Zamfir.

[mai mult]
Eminescu a fost comemorat şi la Oradea

15-06-2013

Direcția Județeană pentru Cultură Bihor a recidivat. Sâmbătă seară, la statuia Luceafărului poeziei românești, instituția condusă de Lucian Silaghi a adus în fața câtorva zeci de orădeni un spectacol omagial foarte inventiv.
Du... [mai mult]